Adviesbureau Lentenaer | Home

Over Lentenaer

Adviesbureau Lentenaer bouwt voort op de jarenlange advieservaring van haar medewerkers en netwerkpartners. De medewerkers van Lentenaer hebben hun sporen in het adviesvak verdiend bij gerenommeerde en innoverende partijen zoals KPMG, LogicaCMG en Thaesis. Adviesbureau Lentenaer koppelt deze gedegen achtergrond aan een klantgedreven, flexibele en betrokken manier van werken.

Branches

Adviesbureau Lentenaer is in verschillende branches actief. Veel werk is verricht in de veiligheidssector in brede zin: politiekorpsen, landelijke politieorganisaties, Openbaar Ministerie, Raad voor de Kinderbescherming, Halt Nederland, Ministerie van Veiligheid & Justitie, Brandweer- en Ambulancedienst. Ook werkt Lentenaer in andere segmenten, waaronder onderwijs, culturele organisaties, zakelijke dienstverlening en verzekeraars.

Nieuwe kansen

Speciale interesse van Adviesbureau Lentenaer is gericht op het ondersteunen van jonge ondernemers en ondernemingen. Ook in economisch lastige tijden liggen er volop kansen voor nieuwe idee├źn en andere manieren van samenwerken. Het is vaak niet eenvoudig om deze kansen te benutten. Samen op kunnen trekken met ervaren ondernemers is dan zeer waardevol. Vanuit onze ervaring met het opzetten en door laten groeien van nieuwe initiatieven, kunnen we het zakelijk succes van nieuwe bedrijven en organisaties stimuleren.